STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur regio

Wilt u de tijd in de file nuttig besteden? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in voor u klaar staat.

Studentchauffeur op afroep:

 • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
 • Tijdens de reis van of naar kunt u ongestoord doorwerken.
 • U betaalt voor een studentchauffeur in in principe geen voorrijkosten.
 • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
  Studentchauffeur

  Tarieven

  Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Hierbij kunt u eventueel een aanvullende verzekering bij ons afsluiten voor € 0,50 per uur extra.

  Direct een studentchauffeur in boeken

  Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een studentchauffeur in de regio per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). U kunt direct een chauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit ? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.

  OFFERTE AANVRAGEN