DIRECTIECHAUFFEUR

Uw eigen directiechauffeur

Wilt u kunnen doorwerken en afspraken voorbereiden terwijl u op de weg zit? Met een ervaren directiechauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Enkele voordelen van uw eigen directiechauffeur

  • ✓ Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
  • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • ✓ Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
  • ✓ U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Directiechauffeur in aanvragen?

Het normale tarief voor een directiechauffeur op afroep is €43,10 per uur excl. BTW. Ook bieden wij u de mogelijkheid om onze unieke verzekering tegen cascoschade en met no-claim bescherming te gebruiken voor 0,50 per uur extra. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directiechauffeur kunt u ook bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

OFFERTE AANVRAGEN