CHAUFFEURSDIENSTEN

Chauffeursdiensten

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met onze chauffeursdiensten! Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren ergens in Nederland een chauffeur voor u klaar staat.

 Enkele voordelen van chauffeursdiensten op een rij

  • Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.
  • U biedt uw klanten of gasten vervoer op representatieve wijze.
  • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
  • ✓ Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
Chauffeursdiensten

Mogelijke opties voor een chauffeur

STUDENTCHAUFFEUR

Studentchauffeur Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,95 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Lees meer

PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur Representatief en comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur op afroep voor € 29,35 per uur excl. BTW.

Lees meer

DIRECTIECHAUFFEUR

Directiechauffeur Uw eigen directiechauffeur voldoet aan ieder eisenpakket. Bovendien beschikken ze over de nodige papieren. Het normale tarief voor een directiechauffeur op afroep is €43,10 per uur excl. BTW.

Lees meer

 

Chauffeursdienst kiezen

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten? Benieuwd naar de kosten van chauffeursdiensten? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. Car Class Chauffeursdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN