PRIVECHAUFFEUR

Privechauffeur op afroep

Werkt u op projectbasis en moet u tijdelijk naar een andere locatie reizen? Dan is het voor u zeer aantrekkelijk om gebruik te maken een privechauffeur! Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar en is door heel Europa inzetbaar. Lees hieronder de andere voordelen van een chauffeur.

Voordelen van een privechauffeur

  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
  • Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
  • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar huis brengt.
  • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
Privechauffeur

Kosten van een privechauffeur

Een privechauffeur beschikt in bijna alle gevallen over een OV-kaart en er worden dan geen reiskosten in rekening gebracht bij doordeweekse ritten. Dit scheelt u enorm in de kosten! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 29,35 per uur excl. BTW. Hierbij kunt u eventueel een aanvullende verzekering bij ons afsluiten voor € 0,50 per uur extra.

Privechauffeur reserveren?

Bij Car Class reserveert u, zelfs op korte termijn, een privechauffeur in Nederland per telefoon via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.

OFFERTE AANVRAGEN